• 070-8875947

Over ons

Bedrijfsprofiel R-systems

R-systems is sinds haar oprichting in 2007 uitgegroeid tot een ICT-dienstverlener die u met hoogstaande oplossingen kan ontzorgen. Wij dragen de zorg over uw ICT-omgeving zodat u en uw medewerkers zich volledig kunnen richten op de hoofdactiviteiten.
Ons bedrijf bestaat uit zo’n 8 medewerkers,Consultancy netwerkbeheerders systeembeheerder & applicatiebeheerders . U kunt R-systems herkennen aan haar klantgerichtheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Graag willen wij met u een relatie aangaan voor de lange termijn, op basis van wederzijds vertrouwen en kwaliteit.

Missie

Bij R-systems dragen wij zorg voor de totale ICT-omgeving van bedrijven, en andere organisaties.
Als team stellen wij onze klanten centraal en stellen wij hoge kwaliteitsnormen aan onszelf. Wij zorgen er iedere dag voor dat onze klanten zich volledig op hun hoofdactiviteiten kunnen richten. Inventarisatie, advies, implementatie en beheer, vormen samen met het leveren van producten van gerenommeerde partners de basis voor onze oplossingen.

Visie

Organisaties gaan een onzekere toekomst tegemoet. Dit impliceert dat de beheersbaarheid van bedrijfsproces en kosten belangrijke drivers voor deze organisaties zijn. De afhankelijkheid van geautomatiseerde processen en de complexiteit daarvan worden van steeds groter belang voor deze beheersbaarheid.
Het gevolg is dat de behoefte aan ontzorging hiervan sterk zal toenemen. Mede daardoor zal binnen enkele jaren 50% van de organisaties in het MKB een “Cloud”oplossing gekozen hebben.

Ontwikkelen van op maat gesneden desktop en web based applicaties

Naast websites is Maat-Ontwerp al vele jaren zeer bedreven in het ontwikkelen van webbased applicaties. Deze browser applicaties zijn vaak verwerkt in combinaties met websites. Met deze mogelijkheden zijn websites steeds meer een geavanceerde online applicatie waarbij gebruikers het idee hebben dat ze met een desktop applicatie werken.

Verkoop van hardware en software

R-systems is een bedrijf dat zijn klanten automatiseringsoplossingen biedt. Als voor het uitvoeren van zo’n oplossing hard- of software nodig blijkt te zijn, dan kan R-systems deze natuurlijk leveren.
U kunt bij R-systems terecht voor de aanschaf van hard- en software. Wij leveren tegen gunstige prijzen alle producten die u wenst, van PC’s en printers tot routers en firewalls, van Windows 2008 tot HP-Openview.
Ook kunt u ons de functionele eisen geven waar een product aan moet voldoen.
R-systems zoekt dan naar passende oplossingen

Voor offertes kunt mailen naar info@rsystems.nl

Comments are closed.

UA-35292656-1