• 070-8875947

Online back up

Wilt u snel en eenvoudig een kopie maken van al uw bestanden? Met Back-up Online maakt u via internet een automatische back-up. Al uw gegevens en documenten worden veilig opgeslagen bij R-systems en zijn eenvoudig weer terug te halen. Hoe werkt het? U geeft aan van welke bestanden er een back-up gemaakt moet worden. Back-up Online zorgt er dan voor dat uw back-up automatisch op de ingestelde tijd wordt gemaakt (bijvoorbeeld in de avond).

Kan ik al mijn bestanden veilig opslaan?

Ja, dat kan zeker. Back-up Online heeft geen datalimiet. Dat betekent dat u van alle bestanden (hoe groot ze ook zijn) een back-up kan maken. Ook kunt u zoveel en zo vaak een back-up maken als u wilt.

Hoe haal ik mijn bestanden snel terug?

Vaak is de oorzaak van het kwijtraken van bestanden al erg genoeg. Denk aan: een kapotte harde schijf, een computervirus, kortsluiting, maar ook diefstal en brand. Gelukkig kunt u snel uw bestanden eenvoudig terughalen.
Dat kan via het Back-up Manager-programma op uw computer. Heeft u geen toegang tot uw pc of is deze defect? Dan zijn de bestanden ook terug te halen via de beveiligde internetpagina van R-systems

 

Comments are closed.

UA-35292656-1